Nina Peráčková

« Späť na zoznam


Spolumajiteľka The No Limts gym/trénerka pole dance
The No Limits Gym

Môj profil

Healthy & Lifestyle EDITOR @elleczech
FOUNDER of @thenolimitsgym
IG: ninkaper

Úspech podľa mňa je

Môcť sa živiť tým, čo človek nie len že má rád ale miluje, a keď to dosiahne - o svoj úspech sa deliť s ostatnými ktorí také šťastie nemali/nemajú - to znamená skutočný úspech.

Moja najväčšia motivácia

Život a všetko v ňom.

Moje najväčšie životné poučenie

Všetko zlé je na niečo dobré. S pole dance a cvičením som začala keď ma bývalý priateľ podvádzal, pretože som mu chcela ukázať čo dokážem. Zistila som, že to milujem. Začala som intenzívne trénovať, po roku sa stala trénerkou mala vybookovane hodiny na mesiace dopredu. Chcela som si otvoriť vlastné štúdio no nemala som toľko peňazí. Chodila som do školy, pracovala a zároveň trénovala no nestačilo to. Jedného rána som išla do školy a moje auto nebolo nikde, ukradli mi ho. Po aute ani stopy. Vyplatili mi poistku a z poistky na auto som si nekúpila nové auto no otvorila som si svoje prvé vysnívané štúdio.
Všetko zle je na niečo dobré, aj keď to na začiatku tak nevyzerá.

Moje najväčšie životné prekážky

Posledné obdobie som mala zdravotné problémy ktoré mi neumožňovali cvičiť. V tomto období som to videla ako prekážku. No ako hovorím, všetko zlé je na niečo dobré. Rok som bola doma liečila sa a chcela robiť niečo iné, čo je môjmu srdcu blízke - začala som zachraňovať psíkov zo zlých podmienok. Za tento rok sme zachránili 17 psíčkov. A z ulice ich adoptovali do postele. A teraz keď už som vyliečená znovu trénujem.
Aj na zdanlivú “prekážku” sa dá pozrieť z inej strany ako sa hovorí - každá minca ma dve strany a treba vidieť skôr pozitívum všetkého.

Moja aktuálna výzva

Momentálne mám 3 mesiace po operácií brucha, čiže moja aktuálna výzva je dať sa dokopy znovu trénovať v plnej sile, no zároveň stále pomáhať a byť stále v psychickej pohode.

Moje odporúčania na úspech

Robte to čo milujete. Staňte sa tým najlepším, vynikajte, berte každú príležitosť za špeciálnu ale stále zostaňte pri zemi a nikdy nezabúdajte, že aj vy ste boli raz v čomkoľvek úplný začiatočník/nováčik. Robte to čo vo vás vyvoláva eufóriu, nenechajte sa strhnúť davom a tým čo je “trendy” a to, v čom vidíte len peniaze. Pretože to vám neprinesie skutočné šťastie a pocit naplnenia v živote.

« Späť na zoznam