Maťo Homola

« Späť na zoznam


automobilový preťekár
ambasádor rady Hyundai N na Slovensku

Môj profil

Ahojte, som Maťo Homola a jazdím európsky šampionát TCR Europe s víťazným autom Hyundai i30 N TCR v tíme Target Competition. Plní sa mi sen a vy ste pri tom. Never give up!“
Okrem toho, že som dobrý jazdec tak som aj absolventom Ekonomickej Univerzity v Bratislave, konkrétnejšie som vyštudoval fakultu podnikového manažmentu v anglickom jazyku ;)

Úspech podľa mňa je

Úspech je veľmi relatívny pojem, pre každého to je niečo iné. Popravde sa to nedá ani nejako správne pomenovať. Pre mňa je úspech to, keď dosiahnem svoje osobné méty a veci, ktoré chcem dosiahnuť.

Moja najväčšia motivácia

Motiváciu mi je stále sa zlepšovať a dosahovať lepšie a lepšie výsledky. Stále mám nesplnené sny a to je mojou najväčšou motiváciou ich dosiahnuť.

Moje najväčšie životné poučenie

Ísť si za svojím snom a nikdy sa nevzdávať. Veľa ľudí ma odhováralo od veľa vecí a keby som ich počúval tak nie som tam, kde som.

Moje najväčšie životné prekážky

Keď sa bavíme o motor-športe, tak mojou najväčšou prekážkou, aj keď to možno bude znieť trochu materialisticky, sú peniaze. Keby som mal také možnosti ako niektorí moji súperi, tak verím, že by som bol ďalej. Avšak na druhú stranu, nedostatok financií ma donútil makať na sebe o to viac a učiť sa veľa nových vecí.

Moja aktuálna výzva

Pokúsiť sa byť Majstrom Európy TCR Europe

Moje odporúčania na úspech

Makať na sebe, pracovať na svojich slabinách a mať svoj cieľ, ktorý bude nezastaviteľným motorom.

« Späť na zoznam